Susanne Christensen

Jeg bor i Smørum og er 69 år. Jeg er gift med Tommy og sammen har vi 2 voksne drenge, svigerdøtre og 4 skønne børnebørn. I hverdagen er det bl.a. hunden Karla, der sikrer, at vi kommer ud og nyder alle Egedals smukke grønne områder. 

Jeg har siden januar 2021 været fuldtidspensionist, og det betyder, at jeg har fået meget mere tid til både golf og børnebørn og ikke mindst min store interesse for politik  

Omdrejningspunktet i mit arbejdsliv, har været mennesker. I ca. 2 år var jeg ufaglært aftenhjælper på spastikerforeningens bosted Jonstrupvang. Derefter henholdsvis lærer og viceinspektør Smørum Friskole i ca. 15 år. De seneste 21 år har jeg været centerleder for 2 plejehjem, et aktivitetscenter og en kommunal restaurant.  

Det er vigtigt for mig, at vi som samfund giver ALLE børn mulighed for at blive de bedste til det de drømmer om, men lige så vigtigt at vi skaber et fundament for en aktivt og værdigt liv for dem der har brug for hjælp, bl.a. de svage ældre. 

Min familie er min base, og jeg ynder at invitere både dem, venner og naboer på en lækker middag, enten i Smørum eller i vores sommerhus på Sjællands Odde. En tur i skoven og en runde på Smørums golfbane giver mig energi.

Mine mærkesager

En kommune der både ser og rummer HELE Livet

Et skoleliv i børneperspektiv

Egedals skoler skal skabe en hverdag, der giver ALLE børn mulighed for, at blive de bedste, til det de drømmer om.  

Det kræver gode og trygge læringsfællesskaber og fagligt kompetente lærere, der brænder for opgaven. Jeg vil b.la. arbejde for fast 2 voksenordning, også på mellemtrinet, og for at skole- hjemsamarbejdet udvides fra 1 til 2 årlige samtaler. 

Egedal skal tilbyde et skoleliv i børneperspektiv.


En værdigt alderdom og ret til frit valg

Jeg har et varmt hjerte for ældreområdet.

Det varmt hjerte er vigtigt i hverdagen, og når vi rekrutterer til ældreområdet.  

Det er med hjertet vi ser det, der ikke siges med ord. 

Det frie valg skal gælde HELE livet 

De ældre er de bedste til at definere, hvad det gode ældreliv er for dem.  

Vi skal turde tage de ældre i hånden og lade dem føre os, frem for det er os, der fører dem. 


Vi skal drukne ensomheden

Ensomhed kan ramme alle. Derfor skal Egedal tilbyde en bred vifte af aktivitets- og idrætsmuligheder for alle aldre. Som byråd og kommune kan vi ikke gøre det alene, vi skal derfor styrke samarbejdet med kommunens mange frivillige. 

Vi skal skabe let tilgængelige grønne områder med mulighed for et hvil, så både børn, ældre og ressourcesvage borgere har mulighed for at være en del af byrummet. 

Vi skal sætte fokus på at drukne ensomheden, frem, for at give den svømmeundervisning.

Min baggrund

Jeg er 69 år og bor i Smørum. Jeg er oprindeligt udannet i forsikringsverdenen, men fandt hurtigt ud af, at det var mennesker og ledelse der trak. Jeg har flere lederuddannelser, bl.a. en diplomuddannelse Jeg er gift med Tommy, og sammen har vi 2 drenge, svigerdøtre, 4 børnebørn og hunden Karla. 

Jeg er ikke opvokset Egedal, men har boet her siden 1970. Jeg holder af Egedal, fordi her er så mange muligheder for aktiviteter og idræt. Der er mange fantastiske grønne områder, og de seneste år er byrummet og beriget med en del kunst, og det skaber mulighed for at få en hyggelig dialog med dem man møder. 

Jeg har altid været engageret i lokalsamfundet og idrætslivet. Jeg har spillet badminton, og der har jeg også været med i bestyrelsesarbejdet i et par år. Nu er det golfen, der står i front. I nogle år var jeg aktivt bestyrelsesmedlem i Smørblomsterne, en interne dameklub i Smørum Golfklub. Det er naturligt for mig at engagere mig, men det har også altid været vigtigt for mig, at jeg har både tid og hjerte med i det jeg gør. Mit arbejdsliv i mange år har været ledelse af en stor arbejdsplads med mange borgere og medarbejdere. Derfor har tillidsposter og min interesse for aktiv deltagelse i det politiske liv været lagt på hylden. Det ændrer jeg på nu, hvor arbejdslivet er lagt bag mig. 

Jeg bor i et værdifuldt rækkehus fællesskab 7 familier i alderen 3 år til 74 år. Vi har et helt unikt naboskab hvor vi hjælper hinanden, holder fællesspisninger, pynter fælles op til jul osv. Jeg næres og får energi af et sådant fællesskab, og går ikke af vejen for at bage en gang pandekager til alle rækkens børn. Generelt er køkkenet et sted jeg slapper og finder på og får energi. Det kan man se, hvis man besøger mig madblog Fru Christensens Køkken på Facebook. 

Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem LSSI badminton 1999 – 2001
  • Bestyrelsesmedlem Dameklubben i Smørum Golf 2005-2008 

 Erhvervsansættelser 

  • Centerleder i Sundheds- og omsorgsforvaltningen i København 1999-2020
  • Lærer og Viceinspektør Smørum Friskole 1984 – 1999
  • Ufaglært aftenhjælper Jonstrupvangbebyggelse

Uddannelser

  • LUP ( Københavns kommunes ledertalent uddannelse ) 2014 – 2016
  • Diplomuddannelse i Ledelse 2002-2005
  • 2 linjefag til læreruddannelsen 1984 – 1986 

Kontakt

E-Mail: susse0403@gmail.com 
Telefon: 22488801
Facebook: /CSusanneChristensen/